Wie ben ik?

Feiten :

Geboren in Brugge, opgegroeid in Sint-Kruis, schoolgelopen in het Sint-Andreaslyceum, richting Klassieke Talen.
Verder gestudeerd in Leuven, aan het Lemmensinstituut een Eerste Prijs Dictie-Voordracht-Welsprekendheid behaald en een pedagogisch diploma.

Twintig jaar lesgegeven aan het conservatorium van Kortrijk in de vakken algemene verbale vorming, voordracht, dramatische expressie en welsprekendheid.

Sinds vijf jaar aan het werk in het conservatorium van Brugge als lerares woordkunst.
Elk jaar zo'n 140 leerlingen onder mijn hoede, met als doel hen vol zelfvertrouwen te leren spreken, met veel plezier en vol enthousiasme, kortom...met IMPACT !

In 2016 een intensieve coachingopleiding gevolgd bij topcoach Inge Rock.
Als executive coach in het Rockteam volg ik nauwgezet de verdere opleidingen.

Vier jaar actief lid geweest van de internationale speechvereniging Toastmasters International in Gent en Antwerpen. Hierin het certificaat van Competent Communicator en Competent Leader behaald.

Troeven :

Ik heb veel geduld en ga steeds op zoek naar een geschikte manier om individueel de beste resultaten te bereiken.  Hierbij ben ik altijd positief ingesteld, vriendelijk en met een open geest.  Ik kan mijn studenten zich goed laten voelen, en motiveren.

Jarenlange ervaring met alle leeftijden.
Jarenlange ervaring met allerlei projecten, groot en klein in het Deeltijds Kunstonderwijs.

Techniek :

Ik bezit over een perfecte uitspraak, ik kan vaststellen wat er schort bij een ander, en een remediëringsplan opstellen en uitvoeren. Ik beschik over een heel scala aan communicatievaardigheden om aan te leren.

Als woordkunstenares weet ik perfect hoe je gevoel in je woorden kan leggen, hoe je beter kan overkomen, hoe je een tekst in een boeiende vorm kan gieten, hoe je een publiek kan raken.

Mijn motto :

Omdat ze niet wisten dat het onmogelijk was, hebben ze het maar gedaan !

Mijn overtuiging :

Voor elk probleem is er een oplossing . Dit is totnutoe ook altijd zo gebleken.

Wie ben ik?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x