Ervaringen

Ik wil graag mijn klanten bedanken voor hun positieve reacties!
Dit sterkt mijn vertrouwen om verder te gaan met de spreekcoaching: Als de kwaliteit van je spreken omhoog gaat, leidt dit tot betere resultaten, tot een groter zelfvertrouwen en meer impact!

format_quote
star
star
star
star
star

Ik volgde een reeks van 8 sessies persoonlijke coaching bij Karin omdat ik als interviewer en host van events voor publiek graag beter wilde leren spreken. Ik kreeg bij elke les enorm veel op maat uitgewerkte en praktische oefeningen die ik dan gedurende de week kon inoefenen. De oefeningen zijn heel laagdrempelig en gemakkelijk te doen tussendoor. Ik voel me enorm gesterkt in mijn capaciteit om voor groepen te spreken. De coaching verliep moeiteloos en plezierig. Ik heb heel graag met Karin samengewerkt.

Kitty Weyn

format_quote
star
star
star
star
star

Ik deed beroep op Karin om teksten, in dit geval poëzie, beter te kunnen overbrengen op mijn publiek. Een schot in de roos! Dankzij een heel groot taalgevoel weet ze hoe je als verteller kunt spelen met taal en tekst om zo je publiek te begeesteren. Ze leerde me teksten beter te lezen -wat wil de schrijver écht zeggen?- en hiermee aan de slag te gaan in mijn voorstelling.

Elien Doesselaere

format_quote
star
star
star
star
star

De spreeksessies met Karin waren uitstekend! Ze heeft een heel persoonlijke aanpak en voorziet telkens oefeningen op maat. Zo heb ik op korte tijd enorm veel vooruitgang geboekt in mijn ademhaling en stemresonantie. Ook geeft ze tips en technieken mee die ik nu dagdagelijks toepas. Kortom, een must voor iedereen die aan hun spreekvaardigheden wil werken.

Lucien von Schomberg

format_quote
star
star
star
star
star

Karin heeft mij veel bijgeleerd over de mogelijkheden van de stem. Via ademhalingsoefeningen leerde ik beetje bij beetje mijn eigen stemgeluid kennen. Daarnaast waren de articulatieoefeningen nuttig om die West-Vlaamse “G-H” weg te moffelen.

Felicie Baron

format_quote
star
star
star
star
star

Jouw persoonlijke aanpak heeft duidelijk heel erg goed gewerkt en dat vond ik ook het sterkste punt aan de lessenreeks. Ik had een paar dingen waar ik duidelijk aan moest werken. Jouw persoonlijke feedback en aangepaste lessen werkten uitstekend om dat te doen.

Audrey Vandenbogaerde

format_quote
star
star
star
star
star

Je gaf mij direct een goede indruk. In ons eerste gesprek nam je voluit de tijd om zowel te luisteren naar mijn uitspraak, als het waarom ik je contacteerde, maar ook had je interesse in mij als persoon. Want je uitspraak corrigeren, dat is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Je moet bekken trekken, je lichaam bewegen, anders ademen. Het kan confronterend zijn en het is vaak echt moeilijk om de juiste manier van aanblazen en mondzetting te vinden. Je rustige en kalme manier van werken zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was. Voor iedereen die zijn uitspraak wenst aan te passen, of zelfs maar op zoek is naar een kleine correctie hier en daar, zou ik je ten stelligste aanraden. Je weet absoluut waarover je praat, want zoals ik nu geleerd heb: uitspraak is meer dan klanken, het zijn ook een hoop regeltjes waarvan ik me niet van bewust was. Bij jou les volgen was dus meer dan doen, maar ook bijleren over je eigen taal. Alleen al voor dat laatste is het interessant om te doen.

Lieselotte Lapere

Ervaringen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x